Alles begint met schoon drinkwater!

Dieren drinken minimaal twee keer meer dan ze eten. Indien een dier ziek of gestrest is zal het minder voer opnemen maar wel blijven drinken. Dit maakt water het perfecte medium om de diergezondheid met voedingssupplementen te ondersteunen. Waar de voeradviseur vaak nauw betrokken is bij de bedrijfsvoering en management, zien we in de praktijk dat de kwaliteit van het drinkwater vaak achter blijft. Terwijl deze twee belangrijke nutriënten elkaar juist zo goed kunnen versterken. We streven ernaar om samen alle dieren in de intensieve veehouderij te voorzien van schoon en gezond drinkwater. Om dit te realiseren bieden we praktische en duurzame oplossingen die bijdragen aan het plezier en werkgemak. Het waarborgen van een goede drinkwaterkwaliteit en accurate toediening van voedingssupplementen staan hierbij centraal.

Een unieke combinatie van technieken in één systeem

Kanters Technics ontwikkelt en produceert duurzame technieken om uw drinkwater schoon te houden, voedingssupplementen op een accurate manier aan uw dieren toe te dienen en vervuiling en verstopte drinknippels te voorkomen.

kanters_0010png
puraqua_logo
kanters_0007

Dé duurzame waterfilteroplossing

PurAqua® waterfilters zijn bedoeld om vervuiling uit het water te filteren en voorkomen hiermee verstoppingen en onnodige slijtage van apparatuur in het (drink)watersysteem. Doordat de filters te verkrijgen zijn in diverse capaciteiten en gradaties biedt de PurAqua® waterfilter voor elk systeem een geschikte oplossing.

logo-optimus-voor-op-zwart2
packshot_optimus2

Dé ideale doseeroplossing

Optimus® is de ideale oplossing voor het automatisch toedienen van vloeibare voedingssupplementen en reinigingsmiddelen aan het drinkwater in de (intensieve)
veehouderij. Optimus® biedt de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer dieren in een stress-situatie belanden of wanneer de gezondheid van dieren ter discussie staat.

optimixx_logo
kanters_0003

Inzicht in uw drinkwater

De Optimixx® is ideaal om een simpele visuele controle te houden op de drinkwaterleiding en hierdoor inzicht te krijgen in de mate van vervuiling. De Optimixx® geeft de mogelijkheid om daadwerkelijk te zien wat er ín de leiding gebeurd. Het materiaal van de Optimixx® heeft een licht grove structuur waardoor vervuiling en biofilm hier sneller hecht. Door deze simpele visuele controle is het vanaf nu mogelijk snel inzicht te krijgen op de kwaliteit van het drinkwater van uw dieren.

Bespaar nu 25 % op uw drinkwatertoevoegingen!

Vul uw e-mailadres in en ontvang onze rekentool om te kijken hoeveel u kunt besparen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinig uw drinkwaterleidingen en stallen met onze innovatieve oplossingen:

logo-aqua-clean

Krachtige desinfectant voor een hygiënisch schoon resultaat in uw drinkwatersysteem

aqua-clean-packshot-10-liter

Als de wateropname toeneemt, is een schoon drinksysteem erg belangrijk. Geen verstopte drinknippels of vervuilde drinklijnen meer met Aqua-clean®. Aqua-clean® reinigt en desinfecteert drinkwatersystemen. Aqua-clean® is gebaseerd op waterstofperoxide gestabiliseerd met een speciaal complex met zilver. Deze combinatie zorgt voor een lange en krachtige werking van Aqua-clean®.

Bezoek de productpagina voor meer informatie over Aqua-clean®.

cal-clean

Een multi-functioneel ontkalkingsproduct dat anorganische sedimenten verwijdert

packshot-cal-clean-20-kg-website

Cal-clean is een multifunctioneel ontkalkingsproduct gebaseerd op organische zuren en quaternaire ammoniumzouten. Het is ontwikkeld om kalkaanslag en ander anorganisch sediment te verwijderen. Calcium en magnesium zijn beide natuurlijke componenten van water. Gecombineerd bepalen ze de hardheid van het water, welke een rechtstreeks verband heeft met de vorming van kalkaanslag. Doordat hard water gevoeliger is voor kalkaanslag is er een verhoogde kans op blokkades door overmatige biofilmvorming. In drinksystemen zijn lekkende nippels vaak het eerste signaal voor problemen door kalkaanslag met als gevolg onnodige waterverbruik, nat strooisel en verminderde waterkwaliteit.

Bezoek de productpagina voor meer informatie over Cal-clean.

multifoam-alkaline

Dé alkalische schuimreiniger voor de schoonste oppervlakten

multifoam-alkaline-packshot-20-kg

MultiFoam Alkaline is een krachtige, alkalische schuimreiniger welke specifiek is ontwikkeld voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlaktes. Door de unieke samenstelling is het product zeer effectief in het verwijderen van vetten, eiwit of andere organische vervuiling. Daarom is MultiFoam Alkaline hét product om uw stallen, muren, vloeren en inventaris mee te reinigen.

Meer informatie
Meer weten over hygiënisch schoon drinkwater en hoe onze oplossingen daar aan bij kunnen dragen? Neem telefonisch contact met ons op +31 (0) 499-425 600 of stuur ons een e-mail naar info@kanters.nl.

 

 

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //