Hygiëne

Een goede hygiëne is de basis voor een goede diergezondheid. Kanters biedt oplossingen voor het verkrijgen van een uitstekende waterkwaliteit en levert diverse reiniging- en desinfectiemiddelen.

Bedrijfshygiëne is essentieel om de infectiedruk op een bedrijf laag te houden. Schoon drinkwater en een schoon drinkwatersysteem zijn hier een belangrijk onderdeel van. Vervuiling van drinkwater is niet altijd met het blote oog te zien. Door neerslag van ijzer, mangaan en kalk maar ook door residuen van medicijnen, vaccinaties en additieven kan vervuiling ontstaan. Een tijdige en juiste reiniging helpt de leidingen schoon te houden.

Kies hieronder uw diersoort voor specifiek advies en onze oplossingen.

hygiene-algemeen

Diersoorten

Oplossingen op maat

Wij bieden voor allerlei situaties en gezondheidsissues oplossingen op maat aan. Onze innovatieve producten leveren een positieve bijdrage aan het herstel van de diergezondheid, reduceren van het antibioticagebruik en verbeteren van uw technisch bedrijfsresultaat.

Welk product het beste bij uw situatie past? Dat hangt af van uw bedrijfsomstandigheden en gezondheidsissues. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op door te bellen naar
+31 (0)499-425 600 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Voordelen van vloeibare voedingstoffen

Zieke dieren blijven drinken

Ziekte resulteert vaak in een verminderde voeropname terwijl de wateropname op peil blijft. Hierdoor zijn zieke dieren gemakkelijker via het drinkwater te ondersteunen.

Snel en adequaat ingrijpen 

Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen aan het drinkwater kan er snel en adequaat ingegrepen worden. Voeding via drinkwater is eenvoudig opneembaar en snel beschikbaar.

Zelf de gebruiksperiode bepalen

De gebruiksperiode kan zelf bepaald worden. Met één eenvoudige handeling kan de product inzet voortgezet of gestopt worden.

Stallen en afdelingen apart doseren 

Dieren kunnen per stal of afdeling apart ondersteunt worden. Wanneer additieven aan het voer toegediend worden is dit meestal niet mogelijk. 

Maakt het rantsoen compleet 

Om het rantsoen aan te vullen of compleet te maken kunnen mineralen en vitaminen zeer eenvoudig via het drinkwater worden toegevoegd. Dieren krijgen zo de benodigde nutriënten binnen op het juiste moment.  

Zowel preventief als acuut te gebruiken

Vloeibare voedingssupplementen zijn zowel preventief als bij situaties waar acuut gehandeld moet worden in te zetten.

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //