Exolium; breed inzetbare huidverzorgingsspray

 In Nieuws

EXOLIUM – Skin protection spray is ideaal om de huid van uw dieren in optimale conditie te houden. Door de unieke samenstelling hecht de spray goed aan de huid, wordt deze snel opgenomen en heeft hij ook een langer actief effect op en onder het huidoppervlak. Naast het bieden van bescherming aan de huid, biedt de spray ook ondersteuning na het klauwbekappen en bij klauwproblemen.

EXOLIUM – Skin protection spray is gebaseerd op koper- en zinkchelaten. Koper en zink hebben een antibacterieel effect en samen ondersteunen ze de stevigheid van de huid en bevorderen ze het herstel van hoeven, hoorn en epitheel. De chelaten worden toegevoegd om de wond en de huid dieper in te dringen. Tevens werken chelaten vuilafstotend en zijn ze effectief bij elke temperatuur.

EXOLIUM – Skin Protection Spray kan worden gebruikt op schone en droge huidoppervlakken, dit om het contact met de spray te optimaliseren. Spuit voor de beste toepassing de spray gedurende 3 seconden op het beoogde oppervalk en zorg voor een gelijkmatige verdeling.

De spray kan worden gebruikt in verschillende situaties zoals:

  • na het onthoornen van kalveren;
  • op dikke hakken of drukplekken;
  • tijdens en na het klauwbekappen;
  • op andere -verwondingen of huidirritaties.

EXOLIUM – Skin Protection Spray is verkrijgbaar in een 250 ml spuitbus op basis van luchtdruk. Hierdoor is de spray niet alleen antibiotica- en drijfgasvrij, maar is het product ook spraybaar in alle standen, zelfs ondersteboven. Naast een groot gebruiksgemak bent u ook verzekerd van een veilig en milieuvriendelijk product.

Meer informatie
Wilt u graag meer weten over EXOLIUM – Skin Protection Spray ? Ga naar de productpagina  van EXOLIUM – Skin Protection Spray of neem contact met ons op door te bellen naar 0499-425 600. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@kanters.nl.

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //