Onze Innovatie Manager stelt zich aan u voor

 In Nieuws

Onze Innovatie Manager stelt zich aan u voor

Mijn naam is Bram van de Molengraaf en ik ben vanaf 1 november 2018 werkzaam bij Kanters als Innovatie Manager. Zelf heb ik een opleiding genoten aan de HAS Den Bosch, waarna ik 3 jaar als productieleider heb gewerkt en daarna in het onderwijs terecht ben gekomen. Ik heb 17 jaar op een gymnasium praktijklessen gegeven en het laboratorium geleid. Daarna ben ik bij Kanters terecht gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Ik ben binnen Kanters verantwoordelijk voor een aantal taken. Ten eerste bekleed ik de functie R&D Manager en ben daarmee verantwoordelijk voor de koers van ons R&D programma. Binnen Kanters ga ik de R&D processen stroomlijnen waardoor we sneller op veranderingen in de markt kunnen reageren. Dit met als doel om onze klanten altijd van de beste en de meest innoverende producten te kunnen voorzien. Daarnaast houd ik mij bezig het inkoopbeleid en ben ik de contactpersoon bij leveranciers. Ten slotte ben ik als eindverantwoordelijke bezig met het kwaliteitsbeheer, waarbij ik de nu al hoge standaard van Kanters nog verder ga verbeteren.

Naast Kanters heb ik ook nog een eigen brouwerij in Mierlo die ik samen met mijn vrouw run.  De brouwerij is nog geen jaar oud, maar nu al in de winkel en een groot succes. De volumes zijn anders dan bij Kanters, maar ook daar wordt met dezelfde precisie en plezier gewerkt.

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //