Rogier van Sambeek, wint Ondernemer van het jaar verkiezing!

 In Nieuws

Tijdens een spannende verkiezingsavond, met meer dan 500 gasten, werd Rogier van Sambeek, Kanters’ Algemeen Directeur, verkozen tot Ondernemer van het jaar Peel Noord; dit zijn de gemeenten Laarbeek en Gemert-Bakel.

Na een eerste selectie uit 50 ondernemers 1 jaar geleden, bleven er 16 over die gedurende een jaar verschillende opdrachten uitvoerden. Uit deze 16 werden door een onafhankelijke jury 3 finalisten gekozen met uiteindelijk Rogier van Sambeek als winnaar.

“Ik ben erg trots op deze overwinning. Voor Kanters is het een geweldige erkenning van al het werk wat we doen voor een antibioticavrije voedselproductie”, zegt Van Sambeek. “Deze trofee bevestigt dat onze filosofie klopt en motiveert ons om onze bedrijfsmissie “Healthy Animals, Healthy Farm” te blijven nastreven met het gehele Kanters team en haar wereldwijde partners”.

De Ondernemer van het jaar verkiezing wordt eens per 5 jaar gehouden. De komende 5 jaar zullen we deze titel gebruiken om onze sector om een positieve manier te promoten door te laten zien dat we met z’n allen werken aan een duurzame wereld door het reduceren van antibioticagebruik en het ondersteunen van diergezondheid en welzijn.

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //