Ruim 20 jaar Hoofcare: Nothing beats the original!

 In Nieuws

Ruim 20 jaar Hoofcare: Nothing beats the original!

 

20 jaar hét klauwverzorgingsproduct
Al ruim 20 jaar is Kanters actief binnen de veehouderij met een eigen innovatieve klauwverzorgingslijn die bestond uit SOLKA Hoofgel, SOLKA Hoofclear en Kanters Hoofmix. Een tijdige verzorging van uw koeien zorgt voor een beter dierenwelzijn en tegelijkertijd ook voor een beter bedrijfsresultaat. De klauwgezondheid van melkvee is van invloed op de melkproductie. Onze klauwverzorgingsproducten helpen de klauwen in optimale conditie te houden en bevatten geen antibiotica of formaldehyde. Het gebruik van antibiotica en formaline bij het bestrijden van klauwproblemen zoals de ziekte van Mortellaro en Stinkpoot, staat al jaren onder druk. Het gebruik van antibiotica wordt steeds kritischer bekeken omdat het resistentieprobleem van antibiotica steeds groter wordt. Bij de ontwikkeling van Hoofclear, Hoofgel en Hoofmix is rekening gehouden met de deze ontwikkelingen. De bestanddelen van onze klauwverzorgingsproducten hebben een zeer gunstig effect op de conditie van de klauw en zijn vriendelijk in gebruik voor mens en dier.

NIEUW; EXOLIUM
Om het 20 jarig jubileum te vieren zijn onze Hoofcare producten in een nieuw jasje gestoken. De EXOLIUM Hoofcare lijn bestaat uit een Hoofgel (verkrijgbaar in tube & pot)  en spraybare variant (Hoofclear). Om u mee te laten profiteren van dit jubilieum ontvangt u 10% korting* op de aankoop EXOLIUM Hoofcare producten. Onze EXOLIUM Hoofcare producten zijn verkrijgbaar bij onze partner Hofman Animal Care. Maak nu gebruik van deze aantrekkelijke actie en bestel de producten via de webshop.

* Korting is geldig van 1 okt. t / m 31 dec. 2019.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de EXOLIUM-producten ? Ga naar de productpagina van EXOLIUM Hoofgel of EXOLIUM Hoofclear of neem contact op met uw dealer. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0499 425 600 of stuur een mail naar info@kanters.nl.

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //