Verbeter uw waterkwaliteit met onze Waterwijzer

 In Nieuws

Al jaren proberen wij het belang van een goede drinkwaterkwaliteit bij veehouders onder de aandacht te brengen. Schoon drinkwater is namelijk essentieel voor de gezondheid en het speelt een cruciale rol bij de prestaties van uw dieren. Water is één van de hoofd nutriënten en is één van de belangrijkste voedingsstoffen. Dit betekent dat vervuild drinkwater een serieuze bedreiging vormt voor de gezondheid van uw dieren en de daarbij behorende technische resultaten.

Daarnaast wordt water dagelijks gedronken en drinken dieren twee keer meer dan dat ze eten. Indien een dier ziek of gestrest is, zal het minder voer opnemen, maar wel blijven drinken. Dit maakt water het perfecte medium om de diergezondheid met voedingssupplementen te ondersteunen.

Veehouders zijn kritisch over de kwaliteit van voer, maar vaak krijgt de kwaliteit van het drinkwater niet de aandacht die het hoort te krijgen. Om het belang van schoon drinkwater bij u onder de aandacht te brengen, ontvangt u van ons bij elke bestelling een gratis Waterwijzer!

Hang deze Waterwijzer bij u op kantoor, hygiënesluis of stal. Door de punten op de Waterwijzer te controleren en indien nodig aan te passen bent u goed op weg om uw dieren optimaal te ondersteunen middels schoon drinkwater.

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //