Versterking voor Europa en het Midden-Oosten

 In Nieuws

Versterking voor Europa en het Midden-Oosten

 

Met de aanstelling van Jeroen Willemars heeft Kanters haar verkoopteam compleet gemaakt. Jeroen is in zijn nieuwe rol als Technical Sales Manager commercieel verantwoordelijk om de aanwezigheid van Kanters in Europa en in het Midden-Oosten te versterken. Deze regio’s ontwikkelen zich snel en een constant toenemende vraag naar onze producten vereist een strategische aanpak. Door te investeren in een toegewijd persoon kunnen we onze partners en hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

 

 

Jeroen Willemars
Mijn naam is Jeroen Willemars en sinds december 2019 ben ik bij Kanters Special Products BV werkzaam als Technical Sales Manager. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen zonen en woon in ‘s-Hertogenbosch.

Na mijn Bachelor aan de HAS te Deventer heb ik aansluitend een jaar Agrarische Bedrijfskunde in Dordrecht gestudeerd. Ook heb ik tijdens mijn werk diverse cursussen gevolgd in marketing, diergezondheid, veevoeding en in de pluimvee.

Ruim 25 jaar ervaring
De laatste 20 jaar heb ik in het buitenland gewerkt voor een farmaceutische multinational: Intervet International BV (later MSD Animal Health). Ik was onder andere verantwoordelijk voor de sales van vaccines en diverse andere pharmaceutische producten in het Midden-Oosten.

Binnen Kanters Special Products ben ik commercieel verantwoordelijk voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië en verschillende landen in het Midden-Oosten: Saudi-Arabië, Oman en Jemen. Mijn doel is om mijn ervaring in dealermanagement en export volledig te benutten om de relatie tussen Kanters en onze klanten te optimaliseren. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal persoonlijk te ontmoeten.

Wij wensen Jeroen Willemars een zeer succesvolle tijd en een zeer warm welkom bij Kanters!

Recente berichten
Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //