Preventief

Voorkomen is beter dan genezen. Door gerichte oplossingen vooraf in te zetten helpt u uw dieren gezond te houden. U kunt uw dieren kort ondersteunen wanneer u kritieke momenten tijdens de ronde verwacht. Ook door langdurige inzet van onze oplossingen kun u uw dieren helpen de gezondheid in balans te houden. Wij hebben diverse zurenmengsels ontwikkeld die de pH van het water verlagen en het voer conserveren. Het zuur ondersteunt de zuurproductie in de maag waardoor de eiwitvertering verbetert en de darmflora in balans blijft.

Naast vloeibare voedingssupplementen helpen onze reiniging- en desinfectiemiddelen en verzorgingsmiddelen zoals kuikenpapier, hoofcare producten en broeiremmers de diergezondheid optimaal te houden.

Kies hieronder uw diersoort voor specifiek advies en onze oplossingen.

Voordelen van vloeibare voedingssupplementen

Zieke dieren blijven drinken

Ziekte resulteert vaak in een verminderde voeropname terwijl de wateropname op peil blijft. Hierdoor zijn zieke dieren gemakkelijker via het drinkwater te ondersteunen.

Snel en adequaat ingrijpen 

Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen aan het drinkwater kan er snel en adequaat ingegrepen worden. Voeding via drinkwater is eenvoudig opneembaar en snel beschikbaar.

Zelf de gebruiksperiode bepalen

De gebruiksperiode kan zelf bepaald worden. Met één eenvoudige handeling kan de product inzet voortgezet of gestopt worden.

Stallen en afdelingen doseren

Dieren kunnen per stal of afdeling apart ondersteunt worden. Wanneer additieven aan het voer toegediend worden is dit meestal niet mogelijk.

 

Maakt het rantsoen compleet

Om het rantsoen aan te vullen of compleet te maken kunnen mineralen en vitaminen zeer eenvoudig via het drinkwater worden toegevoegd. Dieren krijgen zo de benodigde nutriënten binnen op het juiste moment.

Zowel preventief als acuut te gebruiken

Vloeibare voedingssupplementen zijn zowel preventief als bij situaties waar acuut gehandeld moet worden in te zetten.

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //