Samen naar een gezond resultaat

Advies op maat
Ieder bedrijf en elke situatie is anders. Om u van goed technisch advies te kunnen voorzien maken wij na het opstellen van een bedrijfsanalyse een op maat gemaakt programma voor u. Onze oplossingen op maat helpen u bij het bevorderen van de diergezondheid, verminderen het antibioticagebruik en verbeteren uw technisch resultaat.

Met onze agrarische achtergrond kennen wij de dagelijkse uitdagingen die veehouders ondervinden vanuit onze eigen praktische ervaring. Wij geven u advies bij het aanzuren van het drinkwater, het reinigen bij verstopping of het behoud van de waterkwaliteit van het drinkwater. Tevens begeleiden wij u bij het gebruik van onze producten. Hierbij werken wij zorgvuldig, betrokken en resultaatgericht samen met u als veehouder. Ons enthousiaste team van voorlichters staat klaar om ook voor uw bedrijf de mogelijkheden te bespreken.

verkoopconcept-pluimvee

Kanters Health Academy

Wilt u graag meer weten over onze producten? Bekijk hieronder de video’s.

Onze totaaloplossingen

Hygiëne

Hygiëne

Balans

Balans

Verzorging

Verzorging

Darmgezondheid

Darmgezondheid

Prestatie

Prestatie

Oplossingen op maat

Wij bieden voor allerlei situaties en gezondheidsissues oplossingen op maat aan. Onze innovatieve producten leveren een positieve bijdrage aan het herstel van de diergezondheid, reduceren van het antibioticagebruik en verbeteren van uw technisch bedrijfsresultaat.

Welk product het beste bij uw situatie past? Dat hangt af van uw bedrijfsomstandigheden en gezondheidsissues. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 499-425 600 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Voordelen van vloeibare voedingstoffen

Zieke dieren blijven drinken

Ziekte resulteert vaak in een verminderde voeropname terwijl de wateropname op peil blijft. Hierdoor zijn zieke dieren gemakkelijker via het drinkwater te ondersteunen.

Snel en adequaat ingrijpen 

Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen aan het drinkwater kan er snel en adequaat ingegrepen worden. Voeding via drinkwater is eenvoudig opneembaar en snel beschikbaar.

Zelf de gebruiksperiode bepalen

De gebruiksperiode kan zelf bepaald worden. Met één eenvoudige handeling kan de product inzet voortgezet of gestopt worden.

Stallen en afdelingen apart doseren

Dieren kunnen per stal of afdeling apart ondersteunt worden. Wanneer additieven aan het voer toegediend worden is dit meestal niet mogelijk. 

Maakt het rantsoen compleet

Om het rantsoen aan te vullen of compleet te maken kunnen mineralen en vitaminen zeer eenvoudig via het drinkwater worden toegevoegd. Dieren krijgen zo de benodigde nutriënten binnen op het juiste moment.

Zowel preventief als acuut te gebruiken

Vloeibare voedingssupplementen zijn zowel preventief als bij situaties waar acuut gehandeld moet worden in te zetten.

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //