Verzorging

Een tijdige verzorging van uw varkens zorgt voor een beter dierenwelzijn en tegelijkertijd ook voor een optimaal resultaat. Ademhalingsproblemen is bij varkens vaak het gevolg van hittestress. Hierdoor is de opname van zuurstof minder, waardoor kortademigheid ontstaat en er te weinig energie is voor gewichtstoename. Aeroforte ondersteunt de luchtwegen en kan ademhalingsproblemen helpen te verlichten. Aeroforte bevat o.a. de essentiële oliën pepermunt en eucalyptus die zorgen voor een koelend effect. Aeroforte wordt verneveld in de stal. Vooral tijdens warme periodes of rondom vaccinaties wordt Aeroforte ingezet.

verzorging-bij-varkens

Oplossingen

Oplossingen op maat

Wij bieden voor allerlei situaties en gezondheidsissues oplossingen op maat aan. Onze innovatieve producten leveren een positieve bijdrage aan het herstel van de diergezondheid, reduceren van het antibioticagebruik en verbeteren uw technisch bedrijfsresultaat.

Welk product het beste bij uw situatie past? Dat hangt af van uw bedrijfsomstandigheden en gezondheidsissues. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 499-425 600 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Voordelen van vloeibare voedingssupplementen

Zieke dieren blijven drinken

Ziekte resulteert vaak in een verminderde voeropname terwijl de wateropname op peil blijft. Hierdoor zijn zieke dieren gemakkelijker via het drinkwater te ondersteunen.

Snel en adequaat ingrijpen

Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen aan het drinkwater kan er snel en adequaat ingegrepen worden. Voeding via drinkwater is eenvoudig opneembaar en snel beschikbaar.

Zelf de gebruiksperiode bepalen

De gebruiksperiode kan zelf bepaald worden. Met één eenvoudige handeling kan de product inzet voortgezet of gestopt worden.

Stallen en afdelingen apart doseren

Dieren kunnen per stal of afdeling apart ondersteunt worden. Wanneer additieven aan het voer toegediend worden is dit meestal niet mogelijk.

Maakt het rantsoen compleet

Om het rantsoen aan te vullen of compleet te maken kunnen mineralen en vitaminen zeer eenvoudig via het drinkwater worden toegevoegd. Dieren krijgen zo de benodigde nutriënten binnen op het juiste moment.

Zowel preventief als acuut te gebruiken

Vloeibare voedingssupplementen zijn zowel preventief als bij situaties waar acuut gehandeld moet worden in te zetten.

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //