Verzorging

Een tijdige verzorging van uw koeien zorgt voor een beter dierenwelzijn en tegelijkertijd ook voor een beter bedrijfsresultaat. De klauwgezondheid van melkvee is van invloed op de melkproductie. Onze klauwverzorgingsproducten helpen de klauwen in optimale conditie te houden en bevatten geen antibiotica of formaldehyde. Het gebruik van antibiotica wordt steeds kritischer bekeken omdat het resistentieprobleem van antibiotica steeds groter wordt. Bij de ontwikkeling van Hoofclear, Hoofgel en Hoofmix is rekening gehouden met de deze ontwikkelingen. De bestanddelen van onze klauwverzorgingsproducten verzorgen de conditie van de klauw en zijn vriendelijk in gebruik voor mens en dier.

verzorging-bij-rundvee-1

Oplossingen

Oplossingen op maat

Wij bieden voor allerlei situaties en gezondheidsissues oplossingen op maat aan. Onze innovatieve producten leveren een positieve bijdrage aan het herstel van de diergezondheid, reduceren van het antibioticagebruik en verbeteren uw technisch bedrijfsresultaat.

Welk product het beste bij uw situatie past? Dat hangt af van uw bedrijfsomstandigheden en gezondheidsissues. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 499-425 600 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Voordelen van vloeibare voedingssupplementen

Zieke dieren blijven drinken

Ziekte resulteert vaak in een verminderde voeropname terwijl de wateropname op peil blijft. Hierdoor zijn zieke dieren gemakkelijker via het drinkwater te ondersteunen.

Snel en adequaat ingrijpen

Door het toevoegen van vloeibare voedingssupplementen aan het drinkwater kan er snel en adequaat ingegrepen worden. Voeding via drinkwater is eenvoudig opneembaar en snel beschikbaar.

Zelf behandelperiode bepalen

De gebruiksperiode kan zelf bepaald worden. Met één eenvoudige handeling kan de product inzet voortgezet of gestopt worden.

Stallen en afdelingen apart doseren

Dieren kunnen per stal of afdeling apart ondersteunt worden. Wanneer additieven aan het voer toegediend worden is dit meestal niet mogelijk.

Maakt het rantsoen compleet

Om het rantsoen aan te vullen of compleet te maken kunnen mineralen en vitaminen zeer eenvoudig via het drinkwater worden toegevoegd. Dieren krijgen zo de benodigde nutriënten binnen op het juiste moment.

Zowel preventief als acuut te gebruiken 

Vloeibare voedingssupplementen zijn zowel preventief als bij situaties waar acuut gehandeld moet worden in te zetten.

Neem snel contact op

Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
// //